Jan 6, 2009

Status Rhaizo dan Scha..Terkini! Bagaimanakah status Rhaizo dan Scha? Berikut adalah sumber berita yang dipetik daripada OHBULAN!.

(Gambar) Imej Gadis Melayu Baik Scha al-Yahya Berakhir Di Sini

January 5, 2009 by M

Dalam sebuah akhbar hari ini Scha al-Yahya sekali lagi menyatakan yang beliau tidak mahu di’kenali kerana bercinta dengan Fahrin Ahmad.

Namun, dua keping gambar selepas ini menimbulkan tanda tanya samada Scha al-Yahya sebenarnya sudah mempunyai teman lelaki lain dan Fahrin Ahmad sekali lagi berada dalam situasi ’syok sendiri’.

Scha al-Yahya di’khabarkan pernah menjalin hubungan dengan seorang juruterbang sebelum memulakan karier dalam dunia seni. Namun status hubungan mereka tidak di’ketahui samada masih hidup atau sudah terputus.

Yang pasti, imej ala-gadis baik Scha al-Yahya seolah-olah musnah dengan kemunculan gambar beliau di’peluk oleh seorang lelaki dalam sebuah majlis keramaian.

kiyuu: Jadi bagaimanakah status terkini mereka berdua? Mari kita mendapatkan komen terkini daripada pihak Rhaizo.

3 comments:

rhaizo said...

biasala. aku tak kesah benda2 camni. aku ada cakap kat scha. berkawan biar beribu. bercinta biar satu. kami saling memahami.
ohohohoohoho

kiyuu said...

hahaha.... xbley tahan punye komen.... tolong... nurse... tolong... ada pesakit jiwang kat sini... x bley blah punye~ huhu

iziq said...

yucks................................

Alliances