Dec 31, 2008

Kebosanan di kelas numec

argkhhh...bosan gile kelas numec malam niii..sejam pertama jer boleh focus.jam menunjukkan baru pukol 9.10 mnt.lama lg nak kol 10.di sebabkan terlampau boring arar telah menyarankan tok mengambil gambar yang dirasakan menarik tok di ambik.start tu aku ngn arar dok ketawa terbahak-bahak dengan gelagat arar yang dok buat sinopsis setiap pergerakan yang bos lakukan.pecah perut gile...ni antara gambar-gambar yang sengaja dirakam..

iargkh..aku benci ko.rasakan penumbuk maut ku.eh macam tangan budak getah pun ade. huhuuhu


kembar siam.kepala terlekat sejak dilahirkan.

kuat lagi.argkhh leganye.sedapnye kene urut..awat terang sangat kelas ni...


eh ape ni, ni bag akula.tidakkkkkkkkkk



ape ko nak ni.takkan nak minta aku nye.ko nye sendiri tak de ke???????????? baik aku kepit kuat-kuat. takde orang leh ambik bag aku. bau ketiak pun baula.

aku keseorangn. terasing di kelas sendiri... cam sesuai je ngan lagu ni...

Sudirman

Terasing

Kegelisahan didalam kedinginan
Meniti sepi keseorangan
Sebuah kematian yang tiada bernisan
Sendu mengiringi perpisahan

Ruang nan luas diri bergerak bebas
Namun keupayaanku terbatas
Segala mimpi menjadi asing
Perit membakar diri

Sebuah cinta dan harapan
Menjadi debu berterbangan
Tersekat nafasku kabur pandangan mataku
Amat tersiksa diriku
Kerana kehilanganmu

Oh mengapakah terus mengharap menanti
Walau cukup kusedari
Kau tak kan kembali

Pemergianmu mengisi kekosongan
Biarpun dikau masih kuperlukan
Kita dikatakan pasangan bahagia
Kini terasing luka

akhirnye tepat kol 10 habis gak kelas ni. ketawa tak habis-habis lagi..bersantai di nims........

3 comments:

kiyuu said...

haha.. ape la ko punye keje ni iziq.. haha.. concentrate sket kat dalam class tu.. nanti hashem kasi c+ karang baru tau... :P

iziq said...

tu concentrate la tu.huhuhuhu

nand iraysan said...

ntah ko ni..nnti aku suh hashem marah ko bru tau..nghehehee... haa..mane royalti aku nih.. suke2 je amek pic aku eyh.. wakakakk :P

Alliances