Jan 1, 2009

The Flying Nan!

These here are pictures fron the 2007 Facilitator Induction Camp at Meru, Klang. Upon arriving, we were given some instructions for the day and then stringh to the point... Flying Fox.

Disclaimer: - Some of the captions were made by Iziq-


serupa tapi tak sama.nasib baik aku lebih handsome,kata topeq dalam hatinye....
-Topeq and Kiyuu-




Argghhhh!! Mane tag aku??? Tag aku jatuhhhh!!!!nasib baik perut aku tak jatuh!!!!
-aL-



Kenape Alwyn pakai 2 tali je, aku kene pakai 3? Padahal aku 1 kilo je berat drpd die?
-Kiyuu-

Haiiiiiyyyyyyaaaaaa!!!!!
-Rizk-

aku tak cukup berat,bende nitaknak bergerak....arrrrggkkkhhhhh!!!
-Rhaiz-

Yessss!!!! berjaya jugak aku.... erm... lepas ni kat mane aku nak gi tuka seluar huh? x selesa lah... dah basah.
-Rhaiz-


I belieeeeeeve I can Flyyyyyy!!!!!

-Nandos-


The Flying Nun!... ehhh... silap... Nan!
-Nandos-


push push push.1..2...3..push push push
-Topeq-

hehehehe.... Tade pape pon berlaku.... lepas ni boleh sambung buat cookies... yay!!
-Onny-


Watchaaaaa!!!
-CZY-



muat ke tali ni.argkhhh..tarik nafas..maintain..muat pun...
-Hafiz-



After the firefox session, we all had repelling session before going jungle trekking deep into the jungle. the very place where they blast the body of Altantuya Shariibuu.



Mari kita bermandi selut...












9 comments:

kiyuu said...

wahaha... pengalaman yg tidak dapat dilupakan.. satu testimoni yang berkesan... 100 PLUS memang bagus bile time anda mengalami kekejangan otot!! Ia mengembalikan garam yg hilang di dalam badan anda!! :D

Itu yg aku bley ingat masa tu.. :P

nand iraysan said...

sgt besh..yeay..tp title post ni sebut name aku je..xaci btol la... wuuuwuwuwuw

weipin said...

hahahah... aku tak pernah tgk lagi gambo2 nih... kelakar giler...

hmmm miss those time :D

onnychubby said...

gmba onny pun ade...walaupun sgt cuak tapi stil senyum (amek gamba punye pasal)...hehe

-aL- said...

100+ tu macam cerita aku kenal je... and kiyuu.. rahsia tu.. jgn bocor eh... kesian la aku... =P.. haha...

Chaeryl Zachary Young said...

Weipin... aku ade banyak lagi gambar ni. tapi separuh aku dah delete psl file die sgt2 besar 15G.

kiyuu said...

al, kisah 100+ tu terjadi kat aku masa kat dalam hutan tu.. ada ke patut dah lama x gi trekking, kaki plak kejang tiba2.. hehehe.. nasib baik ada 100+ tu.

Pasal cerita ko tu, xde org yg tau. Cume aku, ko dan pemandu bas.. :D tu je.. :D jangan risau.. :D

-aL- said...

WAhahaha... mungkin ada lagi lebih dari tu...

Chaeryl Zachary Young said...

Hahahaha aL. Aku tau!! Aku Tau!! so dah 4 org.

Alliances