Feb 7, 2010

Its been some time since I last updated this blog

HI HI,

apa macam semua... haha... dah lama dah aku tgk blog ni x kemana... mai aku updatekan sikit dengan berita gempar... ni gambar aku latest... Dgn anak aku usia 3 tahun XP.... percaya x? hahahaha
Pasal amoi sebelah aku xyah nak ditanya2 kan.... paham2 sendiri je la.. jangan sampai salah paham sudah... k la... sekian... SENANG PANGGIL SESI MINUM TEH LA KORANG... ish2

42 comments:

kiyuu said...

oit oit oit!!!! ko dah join club NOT SINGLE NOT AVAILABLE dah ke? hohoho.. tinggal aku sorang je la yg single lagi nih.. :D ... alwyn, cari aku amoi sorang~~ :P

Chaeryl Zachary Young said...

Ni mesti either Alwyn buat relationship with a janda anak 3 tahun or dia buat anak 3 tahun lepas tapi x bagitau...

kiyuu said...

btol tu.. cis... pttla bz je kebelakangan nih.. :D

-aL- said...

Haha.aku x ckp dia bini aku pon. Korang paham2 sendiri camne tu

Chaeryl Zachary Young said...

Aku pon x ckp tu bini kau.

rizk86 said...

kiyuu, aku pon single ... kita 2 je tinggal!! ko at lesst muda lagi. aku ni dh tua

-aL- said...

yg mamat dua tu x masuk aku dlm geng2 single tu.... -.-

ee said...

要保持更新呦,加油!!!期待你的新文章!!! ........................................

-aL- said...

Lolz... i dun understand chinese 1... and I duno who are you... care to eleborate?

lesson said...

旁觀自己的悲傷是解脫,主觀自己的悲傷是更加悲傷 ..................................................

佩璇佩璇 said...

pleasure to find such a good artical! please keep update!!........................................

RickyLeadbetter0421嘉容 said...

喜樂的心是健康良藥,憂傷的靈使骨枯乾。........................................

DillonT_Bra147 said...

thanks................................................

BurtonClary031 said...

ut聊天77p2p85cc85st85街視訊視訊聊天ava片a片下載成人情色色情影音視訊聊天洪爺影城洪爺免費視訊免費a片免費一對多utsogo論壇ut聊天室成人片免費看................

育偉倫航 said...

你要保守你的心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出 ..................................................

祥傑 said...

工作,是愛的具體化~~~~努力吧!...............................................................

阿楊 said...

April showers bring May flowers..............................................

伯臻 said...

您好~~~..............................

子名子名 said...

精彩的文章是我停留的理由~........................................

burkere said...

blog的用心,看得出來~~請加油..................................................

MinB2139 said...

情人視訊 麻辣視訊聊天網 av sex85ccmovie影城 sogo 視訊聊天室 玩美女人視訊網 視訊美女jealousy 免費a片線上觀看s383視訊 hilive avhigh情色視訊 美國免費 aa 片試看 亞洲成人交友 情人視訊網080 線上aa片免費看av影片 aa影片下載城 兼職援交,性感辣妹,新浪視訊 無碼av女優, 色美眉部落格 2 台中援交友留言成人 視訊 色色網 色咪咪貼影片34c辣妹貼圖 線上免費av18禁 無碼下載56 com影片下載 jp成人a 片 3com視訊 免費視訊 d736 成人漫畫區,熊貓成人貼,嘟嘟成人網 20jack主入口 s18x色片 視訊妹,aa片免費看 小魔女自拍天堂微風成人 午夜成人 免費視訊聊天medbooks 18成人免費 4u成人網 免費視訊wwaf 免費看黃色電影 yam交友美女短片免費試看 情色視訊聊天 即時通視訊交友 a遊戲基地 視訊交友網50024 情色論壇 線上 aa 片試看,成人 視訊 0951影片下載日本av女優 免費A片foxy下載日本美女寫真集 豆豆視訊聊天室 情色av影片 34c玩美女人影音秀 girl5320成人視訊網 一元真爽黃電影 080免費影片線上直播bt程式下載

慧君 said...

More haste, less speed...................................................................

asda said...

人因夢想而偉大,要堅持自己的理想哦......................................................................

王瑞 said...

Pen and ink is wits plough. .................................................................                           

毅筠毅筠 said...

Pen and ink is wits plough.................................................................

凱文凱文 said...

一個人的價值,應該看他貢獻了什麼,而不是他取得了什麼............................................................

陳韋夏陳韋夏益東富益東富 said...

當一個人內心能容納兩樣相互衝突的東西,這個人便開始變得有價值了。............................................................

MinBar林 said...

與其期盼別人疼你,不如自己疼自己。..................................................

吳婷婷 said...

快樂,是享受工作過程的結果............................................................

姿柯瑩柯dgdd憶曾g智曾 said...

People throw stones only at trees with fruit on them.............................................................

陳湘枝陳湘枝 said...

人不能像動物一樣活著,而應該追求知識和美德............................................................

曾法幸 said...

祝你快高長大,工作順利,忙死你..................................................................

紹函紹函 said...

Fancy may kill or cure...................................................

陳佑發 said...

Nothing comes from nothing.............................................................

蔡苡玄 said...

良言一句三冬暖,惡語傷人六月寒。......................................................................

凱v胡倫 said...

快樂,是享受工作過程的結果..................................................

亦奈美妮 said...

愛,拆開來是心和受兩個字。用心去接受對方的一切,用心去愛對方的所有。......................................................................

建邱勳 said...

要在憂患恥辱的環境裡,創造我們自力更生的新生活。..................................................

易強青易強青易強青 said...

Never put off till tomorrow what may be done today..................................................................

廷家祥家祥雯 said...

看著你的BLOG 好多朋友都回應 真厲害............................................................

江仁趙雲虹昆 said...

路過留言支持~~~..................................................

王怡迪 said...

在莫非定律中有項笨蛋定律:「一個組織中的笨蛋,恆大於等於三分之二。」............................................................

Alliances